DentaWorks tandblekningspenna

Tandblekningspennan från DentaWorks innehåller hela 5 ml tandblekningsgel vilket räcker upp till 60 behandlingar. Pennan fungerar utmärkt för att dig som vill få bort nya missfärgningar, bleka enstaka tänder eller komma åt svåra ställen, men även för dig som vill bleka dina tänder på ett snabbt och smidigt sätt.

Det följer med en nyanskarta som gör det enkelt för dig att se resultat av din tandblekning samtidigt som du kan planera antal nyanser du vill bleka dina tänder i förväg. Självklart ingår kompletta instruktioner på svenska och engelska och det finns även support via e-mail och telefon om detta önskas/behövs.

Dentaworks tandblekningspenna är både pH-neutral och peroxidfri vilket gör den helt säker för din emalj. Även du med känsligt tandkött och känslig emalj kan använda denna! Med hjälp av penselborsten på pennan kommer du åt överallt.

Du penslar enkelt på blekgelen från tandblekningspennan efter tandborstning. Låt den verka i 2 minuter och upprepa processen 2 gånger varje dag i 1 till 2 veckor. Det går även att upprepa processen flera gånger varje dag för att påskynda tandblekningsprocessen.

DentaWorks tandblekningspenna kostar 395 kronor inklusive frakt.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.7/10 (62 votes cast)
DentaWorks tandblekningspenna, 5.7 out of 10 based on 62 ratings